Xiom Omega VII China Guang

Användarvänligt klibbigt gummi med överlägsen prestanda.

Tillverkat i Tyskland.

MAX AT 4 erbjuder bästa möjliga spänning för vad som går att uppnå med ett gummi under den officiella tjockleksgränsen på 4,0 mm, utan att använda Booster. Booster är numera förbjudet eftersom det, precis som snabblim, var en ohälsosam blandning. Booster gör också att gummitjockleken ofta hamnar över 4,0 mm. Booster används fortfarande bakom kulisserna för att tillföra extra spänning, främst när det kommer till mycket hårda svampar. Men TENSOR gjorde en snabb utveckling i jämförelse med Booster eftersom det ersatte behovet av snabblim. MAX AT 4 erbjuder dig den senaste tekniken och är ett bra alternativ till  Booster för alla som vill ägna sig åt ren bordtennis.

Cycloid är en ny innovativ metod som utvecklades för att förbättra specifik och inriktad lprestanda. Omega VII med CYCLOID-teknik gjorde det vinnande konceptet till verklighet. Bågen på bollbanan blir betydligt högre, vilket minimerar chanserna för att bollen fastnar i nätet och maximerar chanserna för att bollen landar nära motspelarens slutlinje. Hastigheten av gummit har också ökat genom att räkna ut det perfekta förhållandet mellan skruv och avstånd. Med CYCLOID skapar OMEGA VII mer kraft i skruvarna, vilket ökar möjligheterna att vinna.

CARBO SPONGE är svamptekniken som är formulerad med en kolfiberblandning för att öka svampens prestanda. Balansen mellan svampen och topplagret är avgörande för den totala prestandan. CARBO SPONGE skapar tillsammans med olika unika strukturer i topplagren en perfekt balans mellan skruv, hastighet och precision. CARBO SPONGE är i kombination med Omega VIIs senaste topplager optimerat för att skapa en högre katapulteffekt och öka klickljudet – båda viktiga egenskaper för att vinna en match i bordtennis. Svampen fungerar som själva motorn i gummit. Och Omega VII har den mest kraftfulla motorn.

ELASTO FUTURA-generationen gjorde tillsammans med CYCLOID betydande framsteg på den tekniska plattformen. DYNAMIC FRICTION har utvecklats för att synkronisera bättre med CARBO SPONGE och för att erbjuda en betydande fördel för offensivt spel. Ett perfekt förhållande mellan skruv och avstånd skapade en ny jämvikt mellan hastighet&kontroll. Den nya generationen har äntligen uppnått True Professional Aggression.

543 kr 639 kr
  • Öppet köp
  • Personlig service
  • Snabba leveranser
Skriv din egen recension
Du recenserar: Xiom Omega VII China Guang
Mer information:
Artikelnummer7401-009-701-D
VarumärkeXIOM
SvampHård
SkruvHög
FartHög