XIOM MUV 9.0S Carbon 5-star

Det mest avancerade racketen i XIOM MUV-serien ger dig möjligheten att utveckla ditt spel och att kanske till och med börja fundera på professionell bordtennis.

När man spelar bordtennis spelar utrustningen en stor roll. Detta racket designades för de spelare som är ute efter högkvalitativ utrustning och spänning i spelet, men samtidigt till en låg kostnad. Tack vare XIOM:s specialiserade kunskap kunde de ta fram detta racket som erbjuder otroligt mycket värde för pengarna.

 Bordtennis är en sport som handlar om skruvar. Den nya konstruktionen på racketen i M-serien förbättrar skruvhastigheten avsevärt. Friktionen på ytskiktet och elasticiteten i svampen har kombinerats på vetenskapliga grunder för att erbjuda ännu mer skruv – detta genom att mer effektivt överföra energin åt sidan.

Bollkraften kan förbättras genom att tillsätta extra vikt i racketen. En ökad vikt kan öka prestandan, men det gör också racketen lite svårare att spela med. Med M-seriens nya konstruktion lyckades XIOM förbättra kraften utan att behöva öka vikten – detta genom att omfördela viktbalansen med hjälp av lättare trämaterial.

599 kr
  • Öppet köp
  • Personlig service
  • Snabba leveranser
Skriv din egen recension
Du recenserar: XIOM MUV 9.0S Carbon 5-star
Mer information:
Artikelnummer2020-009
VarumärkeXIOM
Kategori5-stjärnigt