Donic Bluestorm Pro

Rekommenderas för attackerande spelare som är ute efter ett professionellt gummi av hög kvalitet som kan hjälpa dem att förbättra sitt spel. Otroligt snabbt, garanterat maximal hastighet och skruv med enastående kontroll. Teknik: 50°-svamp med extremt kraftfull katapulteffekt, toppskikt av gummi med utmärkt grepp.

Ett gummi som används av proffs och som är perfekt för alla spelare som har höga ambitioner och önskar material av högsta kvalitet. Denna nyutvecklade gumminabbskombination erbjuder en direkt touch och utmärkt rebound. Svampen ger i sin tur en extremt bra katapulteffekt. Det främsta framgångsreceptet är dock sammansättningen av det översta gummiskiktet. Det hjälper dig att skapa topspins även i de mest utmanande situationerna. BLUESTORM PRO är extremt dynamiskt och bra för skruvar, till och med när bollen bara får en lätt träff. BLUESTORM PRO AM, med en något mjukare svamp, erbjuder den perfekta balansen mellan dynamik, kontroll och rotation.

Båda versionerna erbjuder utmärkt kontroll oavsett om du väljer att spelar aggressivt eller passivt. Detta tack vare mycket höga tillverkningsstandarder. Strikta kvalitetskontroller vad hjälper vikt och svamphårdhet gör att varje gummi upprätthåller högsta möjliga konsekvens och prestanda.

629 kr
  • Öppet köp
  • Personlig service
  • Snabba leveranser
Skriv din egen recension
Du recenserar: Donic Bluestorm Pro
Mer information:
Artikelnummer9021-100-031-D
VarumärkeDonic
SvampHård
SkruvMedium
FartHög