Butterfly Dignics 05

DIGNICS för ditt spel till en ny nivå. Kombinationen av den nya och förbättrade Spring Sponge X-tekniken med ett avancerad toppskikt och kod 05 nabbstruktur ger ökat grepp med en känsla av att man "håller i bollen". DIGNICS 05 har extra elasticitet, precision och skruvförmåga på högsta nivå. Rekommenderas för modern, offensiv bordtennis med fokus på skruv – DIGNICS 05 höjer nivån på ditt spel till nya höjder och ger passiv kontroll av inkommande skruvar - prestandan i passivt spel och servmottagning förbättras avsevärt.  

DIGNICS 05 kombinerar unika egenskaper, vilka ger ett mycket speciellt bordtennisgummi. : 

  • Spring Sponge X: det hårda (40°) spring sponge x ger hög elasticitet, vilket ger en stark katapulteffekt hos DIGNICS 05
  • Ny yta: Greppet hos ytan på DIGNICS 05 har utvecklats i jakt på stark skruvförmåga. 
  • Hållbarhet: Det hårda skumgummit i kombination med det nya toppskiktet ger hög motståndskraft mot slitage, vilket ger längre hållbarhet även i jämförelse med resten av TENERGY-serien. DIGNICS 05 kan användas för spel under längre tid och förlorar mycket lite av sin elasticitet under tiden.  

DIGNICS 05 ger katapult med starkt ytgrepp - en unik kombination för bordtennisgummin. Superstjärnan Timo Boll använder DIGNICS 05 på sin backhand-sida och förlitar sig på kraften och skruvförmågan hos DIGNICS 05. 

949 kr
  • Öppet köp
  • Personlig service
  • Snabba leveranser
Skriv din egen recension
Du recenserar: Butterfly Dignics 05
Mer information:
Artikelnummer7401-100-926-D
VarumärkeButterfly
SvampHård
SkruvHög
FartHög