Der Materialspezialist The Wall

Med den nya defensiva stommen THE WALL har der-materialspezialist lyckats skapa en oemotståndlig modell för alla defensiva spelare.

THE WALL är en hastighetssänkande, symmetriskt konstruerad och mycket kontrollerbar stomme som passar för alla typer av spelare som gillar att dra nytta av maximal rotation och högsta möjliga kontroll i sitt spel.
Den här bordtennisstommen säkerställer en längre bollkontakt, särskilt när det kommer till moderna plastbollar, och möjliggör därmed mer rotation.

Denna stomme ger den klassiska defensiva spelaren en mängd fördelar, även när han eller hon spelar på halvdistans. Men även spelare som kräver högsta möjliga kontroll och en något större stomme kommer att gilla de fina egenskaperna med THE WALL.

Ytterligare fördelar med denna defensiva bordtennisstomme är att den ger dig möjlighet till korta stop-blocks och perfekta placeringar på basen och sidolinjerna.
THE WALL erbjuder dock fortfarande tillräckligt hög fart för höga rotationsattacker och överraskande skott.
Tack vare att både tillverkningsprocess och konstruktion är av högsta kvalitet erbjuder denna fantastiska stomme en låg vikt, trots den lite större storleken.

749 kr
  • Öppet köp
  • Personlig service
  • Snabba leveranser
Skriv din egen recension
Du recenserar: Der Materialspezialist The Wall
Mer information:
Artikelnummer3000-201-D
VarumärkeDer Materialspezialist
KategoriDefensiv
MaterialTrä
FartLåg
KontrollHög