Stiga stomme Allround Classic

295kr

- +

Produktalternativ
Välj grepp
Rak
Konkav
Anatomisk
Penn
Tilläggstjänster
Lackering av bladet på stommen där gummit fästes. Ej handtaget.
 Lackad [+ 50kr]
Ny

En perfekt avvägning mellan fart, vikt och känsla ligger till grund för Allround Classic's enorma popularitet bland tävlingsspelare med höga krav på kvalitet.

 
Datablad
KategoriAllround
Kontroll75
Fart62

Skriv din recension

Stiga stomme Allround Classic

En perfekt avvägning mellan fart, vikt och känsla ligger till grund för Allround Classic's enorma popularitet bland tävlingsspelare med höga krav på kvalitet.

Skriv din recension

 
Kommentarer(1)
2008-10-28

Min tidigare stomme var en "Stiga Allround Classic" med "Neos Tacky" gummin(Från 1.8, 2.0 till nuvarande 2.3). Efter snart ett års spelande med Allround-stommen så kände jag att farten i racket var för slö för mig själv och mina motståndare. Jag kan rekommendera KOMBINATIONEN för spelare som har lite mer teknik än en nybörjare, då racket gav en extremt bra kontroll(nästan lika bra som ett deffrack:), annars skulle jag inte rekommendera denna kombination till någon annan. Då Stigas allroundstomme är rätt så slö gentemot andra allroundstommar. Dessutom är Neos Tacky gummit mjukt, vilket ger mindre fart.Jag kände att racket inte fungerade riktigt som jag ville, det var så otroligt svårt att få en hög fart med en så pass slö stomme och ett så pass mjukt(tjockt) gummi.Så jag var in till TTEX i Stockholm och med hjälp av en trevlig personal så kom vi fram till att "Stiga Offensive Classic WRB" skulle vara ett steg i rätt riktning. Med mina tackygummin så har jag höjjt mitt spel, redan vid första träningen.Fast jag måste ge ut lite minus.Minus för att stigs stommarnas handtag är av dålig kvalite och känns strävt.Ett minus är att stommen suger åt sig all svett, det kanske inte är så dumt, man slipper ju att springa fram till bordskanten och göra ett seriespel av svettfigurer.Jag känner många som har Classic stommen och alla är väldigt nöjda. Vet även en elite spelare som spelar med allroundstommen fast med ett hårdare gummi(mendo).Så jag kommer nog att köpa ett hårdare gummi till min f.d stomme, men så länge kör jag på med min nya stomme. Återkommer med en recension om det senare.

  • Var denna kommentar användbar för dig?
  • (0) (0)

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

No products

To be determined Leverans
0kr Total

Till kassan